Dagbesteding voor een ieder met een zorgbehoefte

“voor wie een mooie dag invulling wil!”

Onze dienst begint zodra wij bij u aan de deur staan om u of uw familielid op te halen tenzij u ervoor kiest om zelf te halen en of brengen. Binnen zijn we van alle gemakken
voorzien o.a. 2 toiletten en 1 douche om zo goed en veilig mogelijk de nodige zorg te leveren. Intern is er ruimte om te lopen bij wandeldrang. Op veel grotere schaal kunnen we een ondersteunende partij zijn. Door dagelijkse problemen samen te bespreken kunnen we kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Hieronder zou kunnen vallen een bezoek aan de fysiotherapie, pedicure en kapsalon.

Bij ons kun je ervaren dat het heerlijk is om dagelijks een wandeling of fietstocht te maken.
Zomers in de voor of achtertuin zitten, wel of niet in de zon. Binnen of buiten zitten? De koffie of thee kunt u overal drinken. Het voordeel van
met meerdere mensen de dag te beleven is dat er altijd wel iemand mee wil doen met bijv. een gezelschapsspel voor binnen of buiten. Toch hoef je niet altijd mee te doen om te kunnen genieten van alle dagelijkse gebeurtenissen.

De aangename sfeer in onze karakteristiek verbouwde boerderij zal een ieder als warm en beschermend ervaren. Ons personeel heeft een opleiding gericht op de zorg gevolgd.
Eigen ervaring draagt bij aan passende en oplossingsgerichte zorg voor de cliënten.

Bekijk hieronder de video impressie over de Adrianahoeve:

Image

SERVICES

Wat wij allemaal bieden

DIENSTEN

Onze dienst begint zodra wij bij u aan de deur staan om u of uw familielid op te halen tenzij u ervoor kiest om zelf te halen en of brengen. Binnen zijn we van alle gemakken voorzien o.a. 2 toiletten en 1 douche om zo goed en veilig mogelijk de nodige tot uitgebreide zorg te leveren. Intern is er ruimte om te lopen bij wandeldrang. Op veel grotere schaal kunnen we een ondersteunende partij zijn, door dagelijkse problemen aan te geven kunnen we kijken wat wij daarvan kunnen overnemen. Hieronder zou ook kunnen vallen de persoonlijke verzorging, bezoek fysiotherapie, pedicure en kapsalon.

LAATSTE NIEUWS

Ondekt wat er dagelijks bij ons gebeurt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

WIJ VINDEN HET LEUK OM IETS VAN U TE HOREN.

Vul alle velden in!
Vul alle velden in!
Vul alle velden in!

Adres

Mepperstraat 22, 7855 PJ Meppen

E-mailadres

info@adrianahoeve.nl

Telefoonnummer

06 218 253 66